Zakaj bi morala optimizacijo spletnih strani narejena tudi vaša spletna stran

Optimizacija spletnih strani vam izboljša vašo pozicijo v iskalnikih

To pa pomeni, da se vaša spletna stran uvršča visoko v iskalniku pod besedami, ki so pomembne za vašo spletno stran in s tem pridobi obisk na vašo stran. To pa so ljudje, ki iščejo storitev ali izdelek, ki je povezan z ključno besedo, ki pa je optimizirana.optimizacija spletnih strani

Če imate spletno stran pa imate na njej napisane vse informacije, ki so pomembne za vašo prodajo tako storitve kot tudi izdelke in je spletna stran narejena najlepše na svetu za vašo dejavnost vam pa nič ne koristi ker ne pridete do nobenega obiska, ki bi bil pomemben za vašo spletno stran.

To pa se zgodi zaradi tega, ker se verjetno za vaše ključne besede za visoko pozicijo bori veliko podjetji in ne more biti vsako podjetje na prvi strani ali celi na prvem mestu. Zaradi tega pa je pomembna optimizacija spletnih strani za vašo tako novo ali staro spletno stran, da se ta stran prilagodi tako iskalniku kot tudi vašim kupcem. Optimizacija spletnih strani pa se dela na dva načina to je en način na sami spletni strani in drugi način, ki se izvaja izven naše spletne strani.

Optimitzacijo spletnih strani pa lahko naredite tudi sami

Vendar se vam po večini ne izplača, če nimate dovolj izkušenj in denarja za začetno investicijo, ki jo potrebujemo, da lahko to opravljamo sami. Lahko pa sami malo pripomorete k večjemu obisku, da spletno stran vpišete v razne imenike in tudi povezavo od spletne strani promovirate na socialnih omrežjih kot so facebook, google plus, twiter in podobni, da se vam nabere nekaj obiska in s tem tudi malo večja prepoznavnost, ki pa je še tako zelo pomembna.

Če sami napišete neko zelo zanimivo stvar, ki pa bo vaše obiskovalce zanimala pa je še toliko bolje, ker več kot jih bo prebralo vašo novico bolje zna biti vaša spletna stran uvrščena ampak to je le kaplja v morje in optimizacija spletnih strani pa je še precej več znanja in turda s veliko testiranja.

 

WordPress theme: Kippis 1.15