Spletna analitika seo

Spletna analitika je analiza spletnih strani, ki je zelo podrobna. Spletna analitika tudi govori o obisku spletnih strani in podrobno z analizira vsak obisk. Kdo je prišel na našo spletno stran, koliko časa je bil na naši strani, katere pod strani na strani je obiskal, kolikokrat se je vrnil na našo stran in ali je kaj kupil če naša spletna stran mogoče kaj prodaja.

Naša spletna analitika je zelo pomembna za nas s katero primerjamo svoje spletne strani in jih analiziramo kako so učinkovite ali prodajne. Če ima naša spletna stran veliko obiska in obiskovalec hitro zapusti našo stran je nekaj narobe z našo stranjo in moramo nekaj spremeniti ali dodati kakšno zanimivost na stran, da se obiskovalec dlje časa zadrži na strani. Naša stran mora biti zanimiva, da obiskovalec to opazi ni da mu ponuja tisto kar išče na strani.

Na strani morajo biti kvalite katere obiskovalec išče in mu v nekaj stavkih opiše vse kar stran ponuja. Zato je spletna analitika je  tako zelo pomembna, ki jo ponavadi upravljamo z programom Google Analytics da podrobno vidimo kako se obiskovalci obnašajo na naših spletnih straneh.

WordPress theme: Kippis 1.15