Pisanje člankov za učinkovito optimizacijo

Če se dela pa je pisanje člankov zelo pomembno. Pisanje člankov pa uporabimo na sami spletni strani kot tudi na drugih spletnih straneh.

Če je pisanje člankov kvalitetno pa s tem pripomoremo k veliko večji uvrstitvi spletne strani pa tudi večji branosti in obiskovalci se dlje časa zadržujejo na spletni strani pa, če je spletna stran zanimiva za njih se radi vračajo nazaj kar je zelo velik plus za spletno stran. pisanje člankov

Kako pogosto pa moramo opraviti pisanja člankov pa je odvisno od nas, ki imamo spletno stran. Najbolj priporočljivo je za pisanje člankov na spletni strani vsaj en članek na teden ali vsaj na štirinajst dni.

Zelo veliko spletnih strani opazim, da je narejenih po enem principu kot je kratka predstavitev naše dejavnosti, galerija in kontakt pa še kak obrazec za povpraševanje in spletna stran ostane takšna več let brez dodatnega besedila. Takšno spletno stran v iskalniku sploh ni težko prehiteti, ker če imamo podobno stran in dodajamo redno novo besedilo jo že na takšen način lahko prehitimo. Za vsako pisanje člankov pa naj bo izbrana zanimiva vsebina, ki je povezana z vsebino na naši spletni strani.

WordPress theme: Kippis 1.15