Padec pozicije v iskalniku

Tudi nam se je na strani spletnih strani eu zgodila manjša katastrofa zaradi padca pozicije pod ključno besedo spletne strani. Napako pa smo že odkrili tako da se spet kmalu povzpnemo na vrh s to besedo.padec pozicije v iskalniku

Ena od napak pa je, da že nekaj časa nismo napisali nič novega na to spletno stran, ker google ima in vedno bo imel rad svežo vsebino na spletni strani. To je sedaj zelo pomembno ker bo stran s tem prispevkom pridobila spet nekaj sveže vsebine na strani in se bodo pozicije popravile že samo s tem prispevkom. V prihodnje vam obljubim, da se bo vsebina dodajala veliko bolj pogosto kot pa se je sedaj ta. Ampak to je le ena od napak, ki smo jo naredili.

Naslednje napake pa so pri linkanju strani ker je google spremenil algoritme v letošnjem letu in se pridobiva linke na malce drugačen način kot pa včasih. To pomeni, da google sedaj da večjo težo imenu strani kot pa sami ključni besedi zato moramo bolje linkati ali promovirati svoje ime podjetja ali spletne strani Po eni strani je spletnih strani postala veliko bolj zahtevnejša kot pa včasih po drugi strani pa je bolje da gredo stvari naprej in so rezultati v ospredju veliko bolj kvalitetni kot pa so bili prej.

WordPress theme: Kippis 1.15