Optimizacija spletnih strani www.slikopleskarstvo-rbt.si

spletnih strani na spletni strani www.slikopleskarstvo-rbt.si  se je izvajala že pred tremi leti na besedo slikopleskarstvo in je takrat kar zelo dolgo rangirala na prvi strani iskalnika, če ste vpisali slikopleskarstvo. Po večini je bila spletna stran na tretjem, četrtem ali petem mestu. Od takrat pa se na spletni strani slikopleskarstvo rbt ni delala nobena spletnih strani pa tudi stran se ni redno ažurirala kar je slabo za vsako stran.

Vsaka spletna stran, ki pa je neaktivna in se spletnih strani ne vzdržuje pa jo s časoma prehiti konkurenca, ki je bolj aktivna. Za besedo slikopleskarstvo pa je kar velika konkurenca zato je za dobro uvrstitev potrebno veliko dela že na sami spletni strani, da vse prehitimo.  slikopleskarstvo-rbt.si

Predno se lotimo s polno paro optimizacije pa moramo na spletni strani kar nekaj stvari spremeniti ni začeti z polno paro. Trenutno smo na 51. mestu v iskalniku, če vpišemo slikopleskarstvo kar pa pomeni, da ima spletna stran zelo malo obiska na takem mestu zato moramo priti na prvo stran.

Na prvo stran pa želimo pripeljati tudi članek slikopleskarska dela, ker bo tako še več obiska na strani  www.slikopleskarstvo-rbt.si/slikopleskarska-dela-v-stanovanju/

Čeprav bi lahko bil članek bolj kvalitetno napisan in bi veliko lažje dosegli svoj cilj ampak bo tudi šlo. Ta članek je trenutno na okoli 25 mestu za slikopleskarska dela konkurenca pa je manjša kot pa za slikopleskarstvo.

Nekaj povezav smo že pridobili v zadnjih nekaj dnevih vendar ne preveč, da ne bo spletna stran kaznovana pa čeprav je stara že štiri leta vseeno ni dobro pretiravat s povezavami.

Pot do končnega cilja ne bo lahka ampak mesta v iskalniku pa se bodo sigurno kmalu povzpela proti vrhu.

WordPress theme: Kippis 1.15