Optimizacija spletnih strani RBT d.o.o.

ali v angleščini SEO je poseben postopek, da našo spletno stran napišemo tako, da je prijazna iskalnikom, ki so pomembni za naše področje, da se stran pojavi visoko v iskalniku pod željeno besedo.  pa ima več tehnik s katerimi si pomagamo do boljših rezultatov na naši spletni strani.

Prva tehnika je on site katera se izvaja na sami spletni strani (pravilno besedilo v katerih so napisane besede, ki so pomembne za našo spletno stran in pravilne Optimizacija spletnih strani seopovezave na sami spletni strani).

Druga tehnika pa je off site , katera se izvaja na drugih spletnih straneh (gradnja prepoznavnosti spletne strani iz drugih spletnih strani).

Narediti moramo obe tehnike, da se uspešno naredi in so zelo pomembne za vsak projekt, ki ga opravimo za kvalitetne rezultate.

 

 Kakšen je postopek za izvedbo optimizacije, da je učinkovita:

  1. Analiza ključnih besed in izbira najbolj ustreznih besed za vašo spletno stran.
  2. Analiza vaše spletne strani in v kakšnem stanju je.
  3. Povemo vam za kakšno ceno vam spravimo določeno ključno besedo na določeno pozicijo.
  4. Pričnemo z on site optimizacijo
  5. Nadaljujemo z off site optimizacijo
  6. Analiziramo in spremljamo rezultate kako se spreminjajo.

 Kakšne imate prednosti, če se odločite za podjetje RBT:

se naredi po takem principu, da plačate samo učinek, ki ga dosežemo za tisti mesec ko so rezultati.

Kakšne tehnike uporabljamo:

V našem podjetju se naredi na naraven način brez kakršnih koli pripomočkov, ki so lahko škodljivi za kakršno koli pomoč pri optimizaciji. pa je dolgotrajen postopek katerega je treba upoštevati pri tem poslu, če ne nam lahko škoduje.

 

Kakšni so stroški za optimizacijo:

Stroški optimizacije strani so odvisni od posamezne besede za katero se določi stopnja težavnosti zaradi konkurence. Največ stroškov pa je na začetku, da z besedo sploh pridemo do določene pozicije.

Ko pridemo do določene pozicije je kasneje teh stroškov manj, ker je potrebno samo vzdrževanje pozicije in je tudi dela manj. Tako, da so kasneje vzdrževalni stroški minimalni. pa se izvaja bolj počasi samo za vzdrževanje pozicije.

Za vas pa brezplačno opravimo analizo vaše stani, če nam pošljete povpraševanje zgoraj desno ali pa nas pokličite po telefonu na številko 041 580 625.

WordPress theme: Kippis 1.15