Optimizacija spletne strani poceni letalske karte

Trenutno se trudimo izboljšat pozicije z optimizacijo spletnih strani na strani www.poceni-letalskekarte.si kar pa nam za enkrat kar dobro uspeva. Naše glavne ključne besede na spletni strani so poceni letalske karte in pa letalske karte, ki imajo skupaj kar okoli 13000 mesečnih iskanj kar pa je že nekaj.

Z nekaj truda, ki smo ga že vložili v optimizacijo spletnih strani in porabili nekaj časa pa smo že na kar dobri poti do vrhunskih rezultatov.

Z besedno zvezo poceni letalske karte smo v nekaj mesecih prikorakali do trenutno 27 mesta s čimer smo čisto zadovoljni, ker se nam nikamor ne mudi in delamo močne temelje za spletno stran kar pa se nam bo obrestovalo na dolgi rok. Tudi z besedo letalske karte smo trenutno na 48 mestu kar pa je tudi super, ker pred nekaj tedni nas s to besedo sploh še ni bilo na lestvici iskalnika je to zelo odličen rezultat.

Sedanji rezultati pa bi se morali še kar v kratkem času zelo izboljšati in povzpeti še na boljša mesta saj se na spletni strani redno izvaja spletnih strani.

WordPress theme: Kippis 1.15