Optimizacija facebook spletnih strani

Vsak, ki ima na facebooku odprt račun si lahko tudi brezplačno ustvari facebook stran, ki jo ima lahko za boljšo promocijo podjetja na facebooku. Spletno stran lahko naredimo le z nekaj kliki in se tudi povežemo z našo obstoječo spletno stran. facebook promocija

Facebook je zelo dobro oglaševalsko orodje za promocijo naše storitve ali izdelkov. Na facebook strani pa se lahko naredi optimizacijo spletnih strani da pridobimo še nekaj več prometa na facebook spletno stran. Optimizacija spletnih strani na facebooku pa je nekoliko lažja saj je že v osnovi sam facebook zelo avtoriteten na spletu tako, da se tudi na vsako podstran, ki jo ustvarimo na facebooku prenese nekaj avtoritete. Zaradi tega pa rabimo na facebooku dosti manj dela za optimizacijo spletnih strani tako, da smo lahko hitro kar visoko uvrščeni na iskalniku.

Že kar veliko pomagajo redne objave na vaši Facebook strani, ki pa so malce daljše in kvalitetne, ker takšne objave tudi obiskovalci delijo naprej, če so zanimive in se iz njih lahko kaj naučite.

WordPress theme: Kippis 1.15