Off site optimizacija

Off site optimizacija spletnih strani pa je drugi del optimizacije, ki pa se opravi na drugih straneh. To pomeni na kratko, da se s posebnim postopkom pridobijo linki iz sorodnih strani, ki kažejo na našo glavno stran, ki jo hočemo spraviti na vrh.

Pridobivanje linkov pa ponazorimo naravno tako, da glavna stran pride do velike avtoritete pri googlu. Za pridobivanje linkov pa naredimo podporne strani, podporne bloge iz katerihOff site optimizacija naredimo povezave na našo željeno stran. Dobre so tudi povezave iz raznih spletnih imenikov ( directory ).

Vse takšne povezave pa pridobivamo počasi in konstantno brez kakšnih avtomatiziranih pripomočkov, ker jih google nima rad in lahko s tem načinom tudi stran kaznuje. Nekaj povezav pa lahko pridobite tudi iz socialnih omrežjih ali pa iz kakšnega videoposnetka, ki je povezan z vašo stran. In pa še ena vrsta pridobivanja povezav, ki pa je najbolj za željena in za nas najbolj pomembna toPovezave pa je da redno objavljate aktualno, zelo zanimivo in kvalitetno vsebino na sami spletni strani.

S tem postopkom, ki pa je čisto naraven pa vam bodo obiskovalci delili vašo stran ali novico na strani, ki ste jo objavili in tako pridete do več obiska in posledično tudi do več povezav.

WordPress theme: Kippis 1.15