Kako lahko sami pomagamo do višje uvrstitve spletne strani

pomaga, da je naš članek ali spletna stran uvrščena visoko v iskalnikih in pri tam lahko pomagamo spletni strani tudi sami.

Vsaj nekatere osnove optimizacije spletnih strani pa se lahko naučimo kar hitro in pri tem že v osnovi nekaterega besedila, ki ga dodamo lahko pridobimo na uvrstitvi strani. Če naredimo sami spletno stran in ji dodajamo vsebino pa moramo vedeti nekatere osnove optimizacije strani. Vsaka spletna stran govori v eni temi ali več sorodnih tem in pri tem moramo upoštevati, da pišemo redno na spletni strani, ki jo vzdržujemo in vse teme naj bojo povezane vsaj v sorodu z glavno tematiko besedila.

Nova vsebina je za optimizacijo spletnih strani zelo velikega pomena kar pomeni, da moramo na spletni strani, ki jo opravljamo besedilo dajati redno in najbolj je za željeno da napišemo nekaj novega vsaj enkrat na mesec in dodamo strani nov vir informacij. Vsaka spletna stran, ki je kar pogosto ažurirana pa jo google smatra za dobro spletno stran in jo uvrsti veliko višje v iskalnikih, kot pa spletno stran, ki je narejena in se že nekaj časa ni objavilo nič novega.

Če objavimo redno vsebino je to že vsaj ena četrtina optimizacije spletnih strani, če je vsebina v sorodu in se ključne besede večkrat ponovijo pa še več kot četrtina.

Naslednič vam napišem kako se napiše članek, ki je dobro napisan za optimizacijo spletnih strani.

Optimizacija spletnih strani RBT d.o.o.

WordPress theme: Kippis 1.15